Tilbygning & totalrenovering

PHD Byg ApS bygger fra kælder til kvist

Tilbygning & totalrenovering

PHD Byg ApS bygger fra kælder til kvist. Vi påtager os gerne ansvaret for hele dit byggeprojekt, når boligen skal totalrenoveres, eller huset skal udvides med en tilbygning. Vi har solide erfaringer med at styre byggeprocessen, og vi stiller samme høje krav til vores samarbejdspartnere, som vi stiller til os selv. Det giver dig en god tryghed, at vi koordinerer processen effektivt og smidigt med alle de involverede håndværkere. Vi påtager os også gerne fagentreprisen på murerarbejdet, hvis du allerede har en totalentreprenør.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hos PHD Byg er det til hver en tid dig og dine ønsker der står i centrum.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Anbefalinger

  "Nye badeværelsesgulve
  Smukt samvittighedsfuldt arbejde udført til tiden! Jeg fik lavet 2 badeværelser af Philip himself. Gulvfliserne er storblomstrede og han formåede at skære fliserne, så mønsteret passer op over paneler og i sænkningen til bruseområdet. Flot arbejde!"

  Charlotte Bang Plum

  "Pudsning pejs 
  Vi skulle ha ny insat pejs og fik et godt tilbud fra Philip fra Phd byg som kom og tilpasset vores gamle pejs til den nye indsats pejs. Philip filtset også væggene op så den gamle pejs ser helt ny ud. 
  Vi ringer med sikkerhed til Philip igen næste gang vi har brug for en mure.
  "

  Christine Marie Nielsen 

  "Nyt badeværelse 
  Jeg er super glad for det arbejde der blev udført og vil klart bruge Philip Hyldahl Danekilde igen til andre opgaver og kan også klart anbefale ham til andre 
  MVH John Frandsen
  "

  John Frandsen 

  Ring 61 66 07 19