Om os

Murerarbejde der skaber glæde

Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser

PHD Byg ApS udfører alle mureropgaver fra den mindste reparation til den største renovering. Det vigtigste for os er, at dine ønsker bliver opfyldt, og at vores arbejde skaber glæde og værdi for dig. Derfor går vi til enhver opgave med fokus på kvalitet og faglig stolthed. Vi er professionelle til fingerspidserne både i vores rådgivning og i udførelsen af selve murerarbejdet.

Vi påtager os murerarbejde i Bagsværd, København, Roskilde og hele Nordsjælland. For at du kan føle dig i trygge hænder, gennemgår vi altid opgaven, tilbuddet, og vores udførelse sammen med dig. Opgaven afsluttes ikke, før du har sagt god for resultatet.

 

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hos PHD Byg er det til hver en tid dig og dine ønsker der står i centrum.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Anbefalinger

  "Nye badeværelsesgulve
  Smukt samvittighedsfuldt arbejde udført til tiden! Jeg fik lavet 2 badeværelser af Philip himself. Gulvfliserne er storblomstrede og han formåede at skære fliserne, så mønsteret passer op over paneler og i sænkningen til bruseområdet. Flot arbejde!"

  Charlotte Bang Plum

  "Pudsning pejs 
  Vi skulle ha ny insat pejs og fik et godt tilbud fra Philip fra Phd byg som kom og tilpasset vores gamle pejs til den nye indsats pejs. Philip filtset også væggene op så den gamle pejs ser helt ny ud. 
  Vi ringer med sikkerhed til Philip igen næste gang vi har brug for en mure.
  "

  Christine Marie Nielsen 

  "Nyt badeværelse 
  Jeg er super glad for det arbejde der blev udført og vil klart bruge Philip Hyldahl Danekilde igen til andre opgaver og kan også klart anbefale ham til andre 
  MVH John Frandsen
  "

  John Frandsen 

  Ring 61 66 07 19