Badeværelse

Det nye badeværelse skal være funktionelt indrettet og nemt at rengøre

Nyt badeværelse – eller renovering af det gamle

Det nye badeværelse skal være funktionelt indrettet og nemt at rengøre, og samtidig et dejligt rum at opholde sig i med indbydende interiør og lækre materialer. Med udgangspunkt i dine ønsker, din bolig og selve rummet, finder vi den bedste løsning til lige netop dit nye badeværelse.

Badeværelset udgør som regel nogle af boligens dyreste kvadratmeter, så det er vigtigt, at du får en løsning, som indfrier alle dine forventninger, ønsker og behov.

PHD Byg ApS har stor erfaring med badeværelser og kan rådgive dig om nye og spændende løsninger. Vi stiller gerne vores viden og erfaring til din rådighed og kommer med god inspiration allerede i planlægningsfasen.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Hos PHD Byg er det til hver en tid dig og dine ønsker der står i centrum.

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

  Eller ring til os nu

  Anbefalinger

  "Nye badeværelsesgulve
  Smukt samvittighedsfuldt arbejde udført til tiden! Jeg fik lavet 2 badeværelser af Philip himself. Gulvfliserne er storblomstrede og han formåede at skære fliserne, så mønsteret passer op over paneler og i sænkningen til bruseområdet. Flot arbejde!"

  Charlotte Bang Plum

  "Pudsning pejs 
  Vi skulle ha ny insat pejs og fik et godt tilbud fra Philip fra Phd byg som kom og tilpasset vores gamle pejs til den nye indsats pejs. Philip filtset også væggene op så den gamle pejs ser helt ny ud. 
  Vi ringer med sikkerhed til Philip igen næste gang vi har brug for en mure.
  "

  Christine Marie Nielsen 

  "Nyt badeværelse 
  Jeg er super glad for det arbejde der blev udført og vil klart bruge Philip Hyldahl Danekilde igen til andre opgaver og kan også klart anbefale ham til andre 
  MVH John Frandsen
  "

  John Frandsen 

  Ring 61 66 07 19